Home

Momenteel is er een wachtlijst. Er kunnen momenteel geen tijdlijnen worden afgegeven om een opdracht aan te nemen of klaar te hebben i.v.m. het aantal opdrachten op de wachtlijst. Uiteraard is het altijd mogelijk om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. Bij blijvende interesse wordt u ook op de wachtlijst geplaatst.

Hallo, mijn naam is Lianne en ik ben de eigenaar van Herinneringsbeer.

Bent u opzoek naar een mooie herinnering aan bijvoorbeeld een dierbare overledene, de eerste momenten met uw kind of een speciale dag zoals uw trouwdag? Dan kunt u bij ons uw kleding laten verwerken tot een herinneringsbeer of ander herinneringsproduct, zodat u een tastbare herinnering heeft.

De producten worden met veel liefde en aandacht in elkaar gezet. Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid van de kleding die wordt opgestuurd, kan de beer hier volledig van worden gemaakt of er kunnen delen worden gebruikt in combinatie met een zachte fleece stof.

Omdat iedere beer een eigen verhaal heeft, kan u voor het bestellen van een beer contact opnemen via de mail, het contact formulier of de WhatsApp knop onderaan de pagina. Wanneer uw bericht bij ons binnen is, zal persoonlijk contact met u worden gezocht om de samenstelling van de beer in detail met u te bespreken.

Bent u alvast benieuwd hoe het bestelproces in zijn werk gaat of wat de prijzen en tijdslijnen zijn. Kijk dan bij de Veel gestelde vragen.

Ik kijk er naar uit om een mooie en tastbare herinnering voor u te mogen maken.

Lieve groet,
Lianne